Verificare de vacanţă în 9 puncte, 139 lei cu TVA inclus.

Mai e puțin până la vacanță! Dacă ți-ai planificat deja vacanța la munte sau la mare și vrei să te asiguri că vei avea o călătorie relaxantă și în deplină siguranță, contează pe experții noștri în verificarea mașinii tale.


 1. Verificare vizuală sistem de frânare
 2. Verificare nivel lichide: ulei motor, lichid de răcire, lichid servodirectie, lichid stropitor parbriz/faruri.
 3. Verificare stare jante şi anvelope : stare generală, măsurare adâncime profil, presiune
 4. Verificare sistem de iluminare interior/exterior (nu include reglajul farurilor)
 5. Citire erori memorate
 6. Verificare funcţionare şi reglare instalaţie ştergere şi spălare geamuri. Verificare ştergătoare
 7. Climatizare: verificare functionalitate sistem (aer conditionat, functionare ventilatoare)
 8. Verificare stare curele accesorii
 9. Verificare componente direcţie şi suspensii faţă şi spate: lipsă joc, etanșeitate şi avarii

Pachet revizie completa, piese si manopera, de la 849* lei cu TVA inclus.

Intretinerea corecta si la timp iti asigura o functionare ireprosabila si o durata de viata prelungita a masinii. In cadrul pachetului de revizie completa inlocuim filtrele de ulei, aer, microfiltru si combustibil (pentru motoare diesel) si uleiul.

*Pret pentru Seria 1, E81 – 116i, 118i, 120i.


Solicită oferta Vezi oferta

Pachet vizibilitate, de la 249* lei cu TVA inclus.

Stergatoarele de parbriz joaca un rol crucial pentru siguranta ta. Depinzand si de vreme si, daca nu le folosesti in mod constant, nu poti sti cand trebuie inlocuite decat in momentul in care ai realmente nevoie de ele. La acestea trebuie adaugat si lichidul de vara care asigura curatarea parbrizului de insecte si murdaria adunata.

Pachetul vizibilitate contine lamele stergatoare parbriz de origine BMW, lichid de vara BMW la 1 L, concentratie 1:10 si manopera asociata.

*Pret pentru Seria 1, E81, E87.


Vezi oferta

Reducere 20% la kitul de accesorii motor.

Cureaua de accesorii asigura actionarea unei serii de piese si functii ale automobilului precum alternatorul si climatizarea si trebuie inlocuita cand scartaie sau prezinta semne de uzura precum crapaturi sau fisuri.

Reducerea de 20% se aplică urmatoarelor componente:


 • Curea accesorii
 • Rola intinzatoare
 • Rola ghidaj
 • Fulie motor

Testare A/C, 169 lei cu TVA inclus.

Vara este anotimpul vacantelor, dar si al vremii toride, iar temperaturile ridicate pot cauza disconfort in timpul condusului. Vino in reteaua Automobile Bavaria si profită acum de testarea aerului conditionat la prețul de 169 Lei, TVA inclus și gandește-te doar la vacanță.
Pachetul include operaţia de aspirare, evacuare şi umplere a instalaţiei de climatizare. Cantitatea de freon (tip R134a) necesară completării este oferită gratuit, in limita a 200 g.

De asemenea, pentru sanatatea ta, recomandam igienizarea aerului condiționat, prin care se neutralizează mirosurile neplăcute si omoara bacteriile. Aerul care va intra în mașină prin sistemul de climatizare va fi rece, proaspăt și curat. Oferta igienizare la 139 lei cu TVA.

Preţuri promoţionale la anvelopele de vară.

Beneficiază de reduceri de pana la 36% la seturile de anvelope de vară Continental si Pirelli în cadrul rețelei Automobile Bavaria.

Bucura-te de oferte speciale la serviciile de montaj, demontaj şi echilibraj roţi în cadrul reţelei Automobile Bavaria: 269 lei cu TVA pentru anvelope standard si 349 lei cu TVA pentru anvelope run flat.

Oferta anvelope vara Continental Oferta anvelope vara Pirelli Oferta anvelope vara Pirelli

SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria Group te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale:

Maşina actuală:

Sunt interesat de oferta:

Dealerul preferat (nume,oraș):

Mesaj:

*Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing